RolandFit&Gezond

Afvallen met een voeding lifestyle coach. 

Je fit voelen, lekker in je vel zitten. Een gezond gewicht draagt daar voor een groot deel aan bij.

Heeft u last van overgewicht en misschien bent u al jaren aan het diëten en kunt u de goede balans niet vinden. Wat de reden ook is, de Gewichtsconsulent begeleidt u graag naar een gezond gewicht.

Ben je gemotiveerd om het nu echt aan te pakken, dan help ik u als gediplomeerd voedingsconsulent en lifstylcoach u op weg naar betere eetgewoontes en leefstijl.

 

Nooit meer op dieet

Afvallen op een manier die bij jouw past. Zelf leren hoe je afvalt, op gewicht blijft en gezond leeft zonder alles te moeten laten.

Geen dieet, geen standaard weekmenu´s, maar met de methode "Ik mag alles eten" coach ik u op een positieve en effectieve manier naar een gezondere leefstijl.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heeft u geen last van overgewicht, maar weet u zelf dat u niet goed of gezond eet.

Misschien eet u te weinig of de verkeerde producten.

Hulp met je fitter voelen door gezond te eten, misschien meer te gaan bewegen en sporten, een goede balans te vinden en je stress managen.

Ook dan bent u aan het goede adres, omdat ik er in geloof dat gezond eten de basis is om je fit te voelen en lekker in je vel te zitten. Wilt u meer informatie hierover vraag, dan een gratis kennismakinggesprek aan, dan kijken we samen welk programma het beste bij u past. Mogelijk dat u aan een intakegesprek inclusief 1 of meerdere losse consulten voldoende heeft.     

I

Informeer bij uw werkgever, vaak is er een budget om tegemoet te komen in de kosten voor coaching.

 

Wil je meer informatie of wil je weten welk programma het beste bij jouw past, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Klik hier voor het maken voor een gratis kennismakingsgesprek of bel voor meer informatie. Telnr, 06-51615549


 

Over Mij.

Mijn naam is Roland Boogaard, geboren in 1974 en ik woon samen met mijn vrouw in Schoorl.

Als gediplomeerd gewichtconsulent en ervaringsdeskundige help ik mensen in mijn praktijk thuis of ik kom eventueel op huisbezoek als u dat prettig vindt.

Omdat ik als ervaringsdeskundig heel goed weet hoe moeilijk het kan zijn om af te vallen en je leefstijl aan te passen kan ik mij goed inleven in uw situatie.

Dat is mijn kracht om u op persoonlijke wijze te coachen en begeleiden naar een gezondere leefstijl. 

Diploma's m.b.t. mijn praktijk:

- Gewichtsconsulent;

- Positief beïnvloeden. 

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Deze organisatie stelt bijscholing verplicht.